profit.bgНяма нищо подобно на чувството, което изпитваме, когато слънчевите лъчи

...
profit.bgНяма нищо подобно на чувството, което изпитваме, когато слънчевите лъчи
Коментари Харесай

768 дни без облаци: Това е най-слънчевият район на планетата

profit.bg

Няма нищо сходно на възприятието, което изпитваме, когато слънчевите лъчи галят кожата ни.

Има едно място на планетата Земя, което ви подсигурява дневната доза витамин D целогодишно. Това е Сейнт Пийт Бийч/Клиъруотър.

Разположен на западното крайбрежие на Флорида, регионът може да се похвали със приблизително 361 слънчеви дни годишно и държи Световния връх на Гинес за най-вече поредни дни слънце - 768.

Мястото притегля туристите, с изключение на с климата си, и с невероятните плажове, цялостните с адреналин водни спортове, горещите културни събития и вкусната храна. 

Един от най-хубавите способи разновидности да се уверите персонално в преимуществата на това кътче от планетата е да забиете чадъра си в пясъка на Clearwater Beach, който е определен за най-хубав плаж в Америка от TripAdvisor.

В същото време St. Pete Beach е по-спокойно място, което го прави страхотна дестинация за създаване на пясъчни крепости, занимания с парасейлинг или кръстосване с лодка на Мексиканския залив.

Ако търсите цялостна релаксация, островите Honeymoon и Caladesi са идеални за вас. 

Ако сте се наситили на плажа, посетете морския аквариум в Клиъруотър.

Едно от най-известните места за просвета е международно известният музей на Дали в Сейнт Пийт Бийч.

В него е ситуирана най-голямата сбирка от произведения на художника отвън Испания, както и повече от 70 невероятни улични стенописа, които украсяват постройките на Central Avenue.

Районът предлага обилие от зашеметяващи заведения за хранене, богати на редица кулинарни изкушения, в това число обилие от пресни морски блага.

Ще се натъкнете и на редица дребни, самостоятелни пивоварни, произвеждащи свежи, занаятчийски бири, които не можете да откриете на никое място другаде.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР