profit.bgКайли Дженър, основател на Kylie Cosmetics, официално стана най-младият милиардер

...
profit.bgКайли Дженър, основател на Kylie Cosmetics, официално стана най-младият милиардер
Коментари Харесай

Това е най-младият милиардер, натрупал парите си сам

profit.bg

Кайли Дженър, създател на Kylie Cosmetics, публично стана най-младият милиардер натрупал положението си самичък, откакто нейната компания подписа извънредно партньорство с Ulta Beauty Inc.

Дженър, която е едвам на 21-годишна възраст, има 1.02 милиарда $, по данни на Bloomberg Billionaires Index. Методологията на Bloomberg, отбелязва, че Дженър държи 90% от бизнеса, до момента в който останалите 10% са благосъстоятелност на нейната майка Крис.

Това е значимо конкретизиране, защото методологията на Forbes е друга, заради което финансовото издание разгласи по-рано, че младата бизнесдама е достигнала границата от 1 милиарда $.

Дженър, която е полусестра на Ким Кардашян, основава Kylie Cosmetics през 2015 година. Компанията разгласи доходи от 360 млн. $ за предходната 2018 година, което е растеж от 9% на годишна база, по информация на Forbes.

Bloomberg дефинира цената на компанията на Дженър, като я срявнява с други четири обществени сдружения в същата сфера:  L’Oreal SA, Inter Parfums Inc., Estee Lauder Cos. и Elf Beauty Inc.

Kylie Cosmetics аутсорсва производството и пакетирането към компанията Seed Beauty, както и продажбите и реализацията към Shopify. Детайлите към тези съглашения не са обществени и могат да въздействат на оценката.

Bloomberg дефинира хората, като сами натрупали положението си, когато не са го наследили или не са го получили след бракоразвод.

Дженър най-младият член на клана Кардашян, има 128 млн. почитатели в Instagram, което и оказва помощ да промотира козметичните си артикули. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР