Професор Том Джеферсън, старши сътрудник в Оксфордския център за медицина,

...
Професор Том Джеферсън, старши сътрудник в Оксфордския център за медицина,
Коментари Харесай

Появи се нова версия за произхода на коронавируса

Професор Том Джеферсън, старши помощник в Оксфордския център за медицина, съобщи че коронавирусът SARS-CoV-2 може да е остарял вирус, който евентуално не е основан в лаборатория в Ухан, а се е „ събудил “ от композиция от естествени фактори, написа английското издание The Telegraph, представено от организация " Фокус ".

„ Мисля, че вирусът към този момент беше тук и имам поради на всички места. Възможно е да си имаме работа със латентен вирус, който се е задействал от изискванията на околната среда “, сподели Джеферсън. Професор Джеферсън отбрани изказванието си, като означи, че преди появяването му в Китай вирусът е бил открит в разнообразни елементи на света.

По думите му следи от SARS-CoV-2 са били открити в отпадъчните води на Барселона през март 2019 година Проверка на канализационните води на италианските градове Милано и Торино също разкри съществуването на ковид още от декември 2019 година Освен това в канализацията на бразилския град Флорианополис бяха открити следи от вируса от ноември 2019 година Като мотив на своята догадка професорът уточни и Фолклендските острови, където при започване на февруари бе регистриран случай на болест с COVID-19. „ Откъде е пристигнал? ", попита Джеферсън. Той съпостави пандемията на ковид с испанската тресчица от 1918-1920 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР