Професионалният сваляч Алек, който нашумя като Ромео от Фермата“, предпочитал

...
Професионалният сваляч Алек, който нашумя като Ромео от Фермата“, предпочитал
Коментари Харесай

Алек от „Фермата“ си падал по каки

Професионалният сваляч Алек , който нашумя като Ромео от „ Фермата “ , предпочитал дами, попрекрачили прага на зрелостта, разбра HotArena .

Суетният футболист, чието тяло е като картинна изложба, изобщо не се тормозил да го играе младока във връзката и постоянно си хващал за гаджета каки.

Последната жена, с която поддържал по-сериозна връзка преди да влезе в хитовото риалити на бТВ, била с тъкмо 10 години по-голяма от него , разкриват осведомени с розовите му истории. Дамата била много оправна, със личен бизнес и много обиграна във връзките, допълват те.

Тази вечер футболистът описа за остарялата си тръпка на Валерия , в която е бясно влюбен и й призна, че никоя друга с изключение на нея не го вълнува

„ Допреди да вляза тук имах безусловно всичко, което може да желае един мъж – успокоение, работа, благополучие, безусловно всичко. Дори и нали съм ти казвал за въпросната жена, с която излизах – на 41 години е. Тя даваше всичко, което му би трябвало на един мъж. И тогава си мислех, че не мога да желая нищо повече ”, разкри досегашният разбивач на женски сърца.

Появата на Валерия обаче трансформирала всичко, а футболистът повдигна въпроса за мечтаната същинска женитба с гимнастичката . Къде на смешка, къде не, Алек изиска от наставничката Бети да му отгледа особено родопско теле за венчавката им в биофермата им в Родопите. „ Голяма женитба ще е “, размечта се още веднъж Алек, който в предишното също е показал романичното си сърце към други дами. Наскоро стана ясно, че в сбирката му от някогашни гаджета има и фолкпевици.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР