Професионалният боксьор Кубрат Пулев продължава спортната си кариера и на

...
Професионалният боксьор Кубрат Пулев продължава спортната си кариера и на
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Защо да не се кандидатирам за президент?

Професионалният боксьор Кубрат Пулев продължава спортната си кариера и на този стадий не възнамерява влизане в политиката. Бившият кандидат за международната купа в тежка категория е отказал отправеното му предложение от Петър Москов за присъединение към неговата партия КОД, разгласи самият той.

" Благодаря на хората, които ме поканиха, тъй като в последна сметка са видели в мое лице... оценили са това, което мога, и моя потенциал. Но в последна сметка им споделих, че на този стадий ще продължа да давам готина сила на българите и на боксовия свят. Имам още какво да дам на бокса и на спорта. Така че оставам ", съобщи Пулев при днешното си.

40-годишният софиянец не показа ясни причини за какво е взел решението за заледяване на политическите си упоритости. От думите му стана ясно, че сега няма политическа мощ, с която да желае да се обвърже, даже и КОД, въпреки придвижването на някогашния здравен министър най-вече да се приближава до личните му възгледи.

" В последна сметка те са едни готини хора, които от цялата политическа прислойка, по този начин да кажа, са едни същински хора. Имаше доста мнения, доста рецензии към мен, че те ще ме употребяват, само че не считам, че това има аргумент. Дори да има, в случай че някой желае да ме употребява, надали ще успее. Защото кой може да употребява любовта да вземем за пример? Когато човек го прави всичкото това нещо от обич, от сърце и душа, не считам, че може да бъде употребен. Аз не съм подобен човек, който може да допусне да бъде употребен ", отсече Пулев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР