Професионалната писта в Серес отново ще събере любители-мотоциклетисти за обучение

...
Професионалната писта в Серес отново ще събере любители-мотоциклетисти за обучение
Коментари Харесай

„EКО мото училище“ с Мартин Чой в подготовка за 10-то издание

Професионалната писта в Серес още веднъж ще събере любители-мотоциклетисти за образование по техника и сигурност на пътя. ЕКО България провежда за десета поредна година, дружно със звездата на българския моторен спорт и ЕКО дипломат Мартин Чой, учебно заведение отдадено на сигурността и толерантността на пътя. Под това мото на спортната писта в Серес, Гърция, ще се съберат 25 любители-мотоциклетисти от всички кътчета на България, които цяла година се готвят за незабравима среща с многократния eвропейски първенец по мотоциклетизъм на писта.

Участниците ще се образоват в два стадия, доктрина и процедура. В самостоятелен диалог с Мартин Чой всеки ще има опция да получи скъпи препоръки за техниката си, съгласно своята подготовка. Какво да усъвършенства, на какво да акцентира с цел да реализира професионално каране с повече наслаждение, мощност и преди всичко макар високия адреналин, постоянно водещи да останат сигурността, сигурността и толерантността на пътя.

„ ЕКО мото учебното заведение “ и тази година се образува посредством селекция и игра във Facebook с въпроси на тематика моторни спортове. Накрая мотоциклетистите ще получат специфичен документ с автограф от Мартин Чой, който споделя: „ С наслаждение и отговорност вземам участие във всички ЕКО начинания за обществена отговорност. Вече десета година съм тук и повече от 200 участници са минали през школата. Винаги съм припрян всички дружно да споделим пристрастеността си към моторните спортове. Състезателната писта е точното място, където да показваме тази пристрастеност с цялостна газ, а когато сме на пътя да управляваме машините с грижа към себе си и към другите, с цел да изпитваме същинско наслаждение. “

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР