Професионалната гимназия по електротехника в град Варна проведе Ден на

...
Професионалната гимназия по електротехника в град Варна проведе Ден на
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО взе участие в Ден на отворените врати във Варна

Професионалната гимназия по електротехника в град Варна организира Ден на отворените порти с дейното присъединяване на ЕНЕРГО-ПРО като шеф и главен сътрудник на образователното заведение. Идеята на събитието е да се срещнат претендент гимназистите с обучителните специалности, които предлага учебното заведение. Настоящи възпитаници от разнообразни специалности в региона на електротехниката демонстрираха авторски планове, осъществени с помощта на усвоените в гимназията познания.

По време на събитието експерти Човешки запаси в ЕНЕРГО-ПРО показаха опциите за развиване и реализация в компанията - планове, стажове, стратегии. Обсъдени бяха разновидностите за включване в предлаганите планове както в хода на образованието в професионалната гимназия, по този начин и след довеждане докрай на междинното обучение.

Събитието завърши със състезание с презентации на гимназистите на тематика „ Енергия на бъдещето ", които бяха оценени от комисия с присъединяване на експерт от ЕНЕРГО-ПРО.

Като част от политиката си в поддръжка на бъдещите електротехници и електроинженери, ЕНЕРГО-ПРО започва този месец платената лятна стратегия „ Първи стъпки в кариерата ". Срокът за подаване на заявки е до 14 юни 2019 година Информация за тази и други стратегии компанията разгласява в секция Кариери на своя уебсайт: https://www.energo-pro.bg/bg/Karieri.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР