Проф. Владимир Кисьов направи любопитен коментар на политическата ситуация в

...
Проф. Владимир Кисьов направи любопитен коментар на политическата ситуация в
Коментари Харесай

Проф. Кисьов: Срамота е, ако не се направят кабинет и реформи

Проф. Владимир Кисьов направи любопитен коментар на политическата обстановка в страната.

" Възможността още веднъж да не се сформира държавно управление е нещо неприемливо и незаконно за България. Силно имам вяра, че ще надделее разсъдъкът в 49-ото Народно заседание, тъй като другояче ще е срамотия. На всеки въпрос бих дал отговор с думата срамотия. Срамота е, в случай че не се направи държавно управление, срамотия е, в случай че не се създадат нужните промени, с цел да се получат средствата от Европейски Съюз, още повече, че това са единствените вложения, които са в последните години ". 

Това сподели пред БНР Владимир Кисьов, някогашен заместник-министър на външните работи и основен договарящ за участието на България в Европейски Съюз. Той е и един от над 100-те общественици, подписали зов за обединяване в 49-ия парламент, написа novini.bg. 

По думите му " със слаби политици и липса на воля " България е изпаднала в тежка икономическа рецесия и в неспособност да образува държавно управление, което да " няма воля за външнополитическа позиция по въпроса за експанзията на Русия в Украйна ":

" Апелът е подписан от хора, които са дали своят вот и за двете най-големи политически обединения и паниката за бъдещето на страната е обща ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР