„Проекции на диалога” е най-новият проект на Академията за музикално,

...
„Проекции на диалога” е най-новият проект на Академията за музикално,
Коментари Харесай

Найден Тодоров прави уъркшоп и подкаст в АМТИИ

„ Проекции на диалога” е най-новият план на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „ Проф. Асен Диамандиев “. Той съчетава в себе си три детайла – лекция, уъркшоп и подкаст епизод, с присъединяване на посетител звезда.

Условието е тя да е международно име в региона на музикалното изкуство, само че креативната й кариера да е стартирала точно от Пловдив.

„ Проекции на диалога” е част от Програма „ Наследство “ на Пловдив – Европейска столица на културата.

В първия модул – обществените лекции – звездните посетители споделят персоналните си истории и техния път в музиката. Лекциите се организират в Концертната зала на АМТИИ Пловдив.

Вторият съставен елемент дава опция за присъединяване в майсторски клас или уъркшоп.

Третият съставен елемент е подкаст епизод – една относително нова медийна форма, която дава късмет за акцент напълно върху наличието и служи като културен „ дипломат “ към публиките на Академията.

Специалният първи посетител е диригентът Найден Тодоров. Роден в Пловдив, той е един от най-изявените модерни български музиканти, многостранно изявяващ се с ярки тълкования в разнообразни жанрове.

Лекцията на Найден Тодоров е със заглавие „ Изграждане на професионалния път на класическия музикант “ и ще се състои в Концертната зала на АМТИИ на 8 октомври 2021 от 11:00 часа, при съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

За още пловдивски събития четете в новия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР