Проектобюджетът за 2023 г., който предложи служебния кабинет, предвижда сериозна

...
Проектобюджетът за 2023 г., който предложи служебния кабинет, предвижда сериозна
Коментари Харесай

Какви ще са мерките срещу сериозната „дупка“ в бюджета?

Проектобюджетът за 2023 година, който предложи служебния кабинет, планува сериозна „ дупката “ в бюджета – недостиг от 6,4%.

Премиерът Гълъб Донев и министърът на финансите Росица Велкова показват параметрите на държавния бюджет

За най-голямата политическа група в Народното събрание – ГЕРБ-СДС, финансовото положение на страната е извънредно тежко с заложения голям недостиг. А втората по величина група – ПП-ДБ, са на мнение, че той може да бъде сгънат.

Лидерът на ГЕРБ предложи три разновидността за стесняване на недостига

И до момента в който безпокойствата на политиците са свързани точно с дефицита на средства в бюджета, хората които се обезпечават на минималния застрахователен приход са обезпокоени от друго. В осигурителните промени е планувано минималния застрахователен приход да се усили от 710 лева на 780 лева

Снимка: btvnovinite.bg

Като самоосигуряващо се лице фризьорът Митко Кунев споделя, че разноските за издръжката на салона му и по този начин са огромни. При по този начин стеклата се обстановка доста от нас ще затворят или ще влязат в сивия бранш, разяснява Кунев.

Според синдикатите последователното повдигане на приходите на всички рефлектира и върху самоосигуряващите се. Те обаче са срещу замразяването на оптималния застрахователен приход.

Необходимите пари за домакинство от двама работещи и едно дете са нарастнали с 320 лева

Тепърва при разглеждането на бюджета в елементи ще излиза наяве може ли и по какъв начин тъкмо да намалее „ дупката “ в бюджета.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР