Проектните предложения на три общини от Варненска област ще бъдат

...
Проектните предложения на три общини от Варненска област ще бъдат
Коментари Харесай

Ще ремонтират читалище и две детски градини във Варненско

Проектните оферти на три общини от Варненска област ще бъдат финансирани през 2023 година по Проект " Красива България “, който дава още една опция на локалните администрации за допълващо финансиране и не дублира дейностите от ЕСИФ/ЕФСУ.

По плана " Основен ремонт на част от постройка с идентификатор №21717.501.174.1 по проекта на с. Добротич “ Община Вълчи дол ще ремонтира Народно читалище " Пробуда-1927 " в село Добротич. Очаква се дейностите да стартират през месец май и да завършат през ноември тази година. Общата стойност на инвестицията е 355 046 лева Със средства в размер на 117 013 лева Община Долни чифлик ще обнови забавачница по плана " Текущ ремонт на Детска градина " Щурче “, с. Гроздьово, община Долни чифлик “. Проектът на Община Девня " Вътрешен ремонт на постройката на филиал " Детелина “ към ДГ " Незабравка “,  гр. Девня “ е на стойност 239 882 лева

Общо 47 плана за възстановяване на публичната среда и обществената инфраструктура в цялата страна ще бъдат финансирани от Министерството на труда и обществената политика по " Красива България “ през 2023 година С осъществяването им ще се обновят и ремонтират детски ясли и градини, учебни заведения, административни здания, здравни, спортни и обществени обекти, музей и читалища. Общата стойност на утвърдените планове е 12,1 млн. лева, оповестиха от Областният информативен център – Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР