Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните на 2

...
Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните на 2
Коментари Харесай

Българското Барби: Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните си

Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните на 2 май. Наред с това ще тествам и нова процедура за изглаждане на двете назолабиални бръчки сред носа и устните, които поради уголемяването на устните са по-изострени и би трябвало да се поправят. Така че едновременно поставям и там. Това разкри известната като българското Барби русокоска Андреа Иванова, на която очевидно и следва незабравим за нея самата ден.. 

Студентката в Софийския университет " Св. Климент Охридски " освен няма желание да стопира с процедурите, само че ги усилва и обновява.

" Нито се разлагам, нито имам некроза на устните. Ако това се случи, ще го разглася. ". Така бургаското Барби Андреа Иванова разяснява с усмивка изказванията в публикация в " Дейли мейл ", че телесната тъкан на лицето й умира поради голямото помпане на хиалурон в устните, скулите и брадичката, съобщи " България Днес ".

Засега бургазлийката няма да пътува до Германия, каквато концепция имаше, с цел да посещава изявен експерт. Идеята за това пристигна след отхвърли на нейния доктор да й слага повече филъри в устните поради заплахата от некроза. Все още има медици у нас, които не престават работа по нейното лице. Гордата собственичката на най-големите устни в света шашнала своя кожен лекар, който посещава години наред, и експертът вдигнал ръце. Той предизвестил Андреа, че в случай че продължава със слагането на филъри, обстановката може да стане взривоопасна.

" Затова започнах да диря експерти в чужбина, при които да продължа с инжектирането на хиалурон. Така открих в обществените мрежи лекарка в Германия, която обществено пази девойките, които уголемяват своите устни, и не се тормози да прави нужните процедури. Направи ми усещане и си споделих - щом разяснява по този метод, значи би била склонна да направи промени и на моето лице с още повече инжекции, макар обстоятелството, че в България ми отхвърлят ", споделя русокосото учудване.

Студентката в Алма Матер към момента не е срещнала принца на бял кон. Но с цялостна мощ продължава да радва феновете в заплатен сексуален уебсайт, качвайки горещи видеа и фотоси. А предложенията за свалки и по-близки връзки валят всяка минута от всички краища на света.

" По няколко часа дневно ми лишава да давам отговор на всички, постаравам се да го върша. Предложения идват непрекъснато за запознанства, желаят да ми пращат пари за самолетен билет да вървя при тях, само че не съм се възползвала нито един път до момента ", твърди Андреа, която към този момент е похарчила към 50 000 лева за 6 години, с цел да сбъдне фантазията си да наподобява като жива кукла Барби с най-големите устни в света.

За първи път до момента бургазлийката направи нещо ненадейно и рисково - цели 6 процедури в рамките единствено на броени часове. Слага си с изключение на следващия филър в устните и хиалурон в двете скули, двете страни на челюстта и в брадичката. Целта е да има допустимо най-изпъкнали скули и характерно триъгълно оформяне на лицето.

" 3-4 дни имах синини и отоци по лицето, беше ми мъчно да се усмихвам. Но е естествена реакция, която към този момент отшумява ", показва напомпаната Андреа Иванова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР