Момичетата от Мажоретен състав Екстрийм при Общинския младежки дом взеха

...
</TD
>Момичетата от Мажоретен състав Екстрийм при Общинския младежки дом взеха
Коментари Харесай

Момичетата от Мажоретен състав Екстрийм завоюваха призови места на състезание във Велико Търново

Момичетата от Мажоретен състав " Екстрийм " при Общинския юношески дом взеха присъединяване в Купа по мажоретни дисциплини и чиърлидинг " Търновска перла " 2024 година, което се организира във Велико Търново. В петото издание на надпреварата взеха присъединяване мажоретни сформира от над 20 града от цялата страна. Близо 850 участници се изявиха в разнообразни мажоретни дисциплини и възрастови категории в границите на два дни.

Състезанието бе публично намерено със зрелищно дефиле по основната улица на града, след което участниците бяха приветствани от кмета на града и шефа на " Търновска перла “.

На фона на сериозната конкуренция надарените русенки от " Екстрийм “ се откроиха и завоюваха първо място с танца " Камериерки " в категория " Помпон хореография на място “. Второ място завоюва танцът им " Ретро тромба " в категория " Батон хореография на място “ и още едно второ място с " Дивашки танц " в категория " Традиционален корпус “.

На хореографите на " Екстрийм “ Вероника Миланова, Милена Лазарова и Петя Бонева бе връчен специфичен плакет от уредниците.

Следващото предизвикателство пред русенските мажоретки е националното съревнование в Шумен на 11 и 12 май, за което девойките и техните ръководители се приготвят интензивно.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР