Проекти за промяната на градската среда във Варна представиха бъдещи

...
Проекти за промяната на градската среда във Варна представиха бъдещи
Коментари Харесай

Студенти представиха проекти за промяна на градската среда във Варна

Проекти за смяната на градската среда във Варна показаха бъдещи архитекти на входа на Морската градина, съобщи кореспондентът на БГНЕС във Варна.
Те са направени в границите на Студентската лаборатория " Варна - град за хората ". Студентската лаборатория " Варна - град за хората " работи в поддръжка на качествената градска среда и основаването на обществени пространства, приспособени към потребностите на хората. Воля за поддръжка и научно управление на основаната студентска лаборатория изразил световноизвестният датски проектант проф.

Ян Геел, който идва във Варна през октомври. Целта на Студентската лаборатория е да генерира необятна палитра от планове, предлагащи изобретателни и ексцентрични хрумвания за естетизация на градската среда в Морската ни столица. Тя ще работи в поддръжка на основаването на обществени пространства, приспособени към потребностите на хората.

В концепцията на лабораторията е заложено създаването на изобретателни и новаторски планове за Варна от студенти и преподаватели, които да бъдат предоставени на Община Варна за действително осъществяване.

Снимки: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР