Проектът Силата на хоровата общност - виртуален мост във време

...
Проектът Силата на хоровата общност - виртуален мост във време
Коментари Харесай

Силата на хоровата общност - виртуален мост във време на социална изолация

Проектът „ Силата на хоровата общественост - виртуален мост във време на обществена изолираност “ има за цел да запознае необятната публика с магията и хубостта на пеенето в хоров състав, на това да си част от общественост, в която хората са дейни и положителни.

 Д-р Валентина Георгиева В рамките на половин година екипът на „ Музикален свят - Балчик “ ще посети шест образователни институции в града . Чрез опциите на актуалните технологии децата от детските градини и учебните заведения ще влязат в репетиционната зала дружно с пеещите си връстници, само че освен като наблюдаващи, а и като дейни участници. По този метод се дава опция на всяко едно дете да открие гения си и да стане част от Вокална студия към Народно читалище „ Паисий Хилендарски - 1870 “, ръководена от вокалния възпитател и хоров диригент Валентина Георгиева. 

 Проектът е по едно и също време огромен и новаторски и ще се разгърне в три съществени модула: „ Запознаване “, „ Ритъмът е в мен “ и „ Аз мога “ . След всяка среща ще бъдат направени видеоматериали, които ще станат част от учебния живот, а родителите и необятната общност ще могат да видят какво вършат децата - участници в плана. 

Подробности за идните събития описа в предаването " Алегро виваче " по " Хоризонт " основателят на плана доктор Валентина Георгиева. Чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР