Проектът Открий Русе“ на Сдружение Градоред“ разкрива харизмата на Русе

...
Проектът Открий Русе“ на Сдружение Градоред“ разкрива харизмата на Русе
Коментари Харесай

Звезди от социалните мрежи популяризират Русе

Проектът „ Открий Русе “ на Сдружение „ Градоред “ разкрива харизмата на Русе на езика на младите.

Той е финансиран по стратегия „ Знание и напредък “, осъществена от Фондация „ Русе – град на свободния дух “ и с поддръжката на „ Еконт Експрес “, и има за цел да покаже дунавския град като атрактивно място за отдих и туризъм.

В продължение на 6 месеца Сдружение „ Градоред “ кани инфлуенсъри от обществените мрежи, благодарение на които желае да покаже красивата история и архитектура на града. Инициаторите на плана се надяват по този начин да доближат до повече младежи и да разсънят у тях интерес да посетят Русе.

Гости на града към този момент бяха влогърът Крис Захариев (@chriszahariev), пътешественичката Богдана Найденова (@bnaydenova), блогърското семейство Радина и Петър Бразицови (trip.couple) и създателката на цифрово наличие Виолина Младенова (@wanderful.nomads).

С общ фонд от над 120 000 почитатели инфлуенсърите превеждаха аудиторията си през особено основани градски направления, заложени в картата на „ Градоред “ Историческа обиколка на Русе, обхождаха туристически атракции в района и споделяха усещанията си от градската кухня и забележителности. Създаденото от тях наличие е гледано от над 200 хиляди души.

Предпразнично от Сдружение „ Градоред “ са организирали още две визити, с цел да пресъздадат коледния дух на града. В интервала 23-25 ноември в Русе ще бъде Мария Тарашманова (@ramblewitht), а в първия уикенд на декември и фамилията на фотографа Андрей Андреев (@andreyandreevphotography). Те ще покажат какво е подготвил градът за празниците, ще отбележат част от идните събития и ще ни разходят из зимен Русе.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР