Проектът Коректна фирма спира да издава сертификатите си в България. 

...
Проектът Коректна фирма спира да издава сертификатите си в България. 
Коментари Харесай

Край със сертификатите `Коректна фирма`: напускат България заради постоянни атаки

Проектът " Коректна компания " стопира да издава документите си в България. 
 Довчера ни плашеха със съд, а през днешния ден ни оферират документ  296 държавни и общински предприятия са платили за документ  Понеже сме правилна компания и ебати пичовете, пускаме това право на отговор  Култов диалог: Дайте ми документ за правилна компания, аз ще ви дам за
От компанията „ Изследователски център на потребителските отзиви ”, която издава грамотите, обясниха решението си с това, че са били атакувани от " няколко души, чиято цел е единствено да ги унищожи по всеки вероятен метод ".

" Полагахме доста старания, с цел да промотираме компаниите, които вземат участие в плана. За страдание, не можахме да съсредоточим работата си върху нашите компании, защото от дълго време бяхме изправени пред многочислени, непрекъснати офанзиви ", се споделя в известието, оповестено на уеб страницата на " Коректна компания ".

Проектът работи у нас от 2015 година Той откривал безупречните компании посредством програмен продукт, който отсявал тези, за които нямало отрицателни мнения онлайн .

Всеки търговец, който се снабди с подобен документ, стикери, които може да сложи в своите офиси, върху служебни коли, витрини на магазини и прочие Каква е изгодата отвън лепенките не е ясно. Въпреки това хиляди компании решили да си платят, в това число лечебни заведения, в това число община Сухиндол.

През 2016 година Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) глоби компанията и ѝ забрани да издава документите си " Коректна компания ". Мотивите ѝ бяха, че те се раздават без съответни и ясно дефинирани критерии, на които би трябвало да дава отговор активността им, което заблуждава клиентите. КЗП откри още, че освен " правилни " компании се хвалят със документа - в листата имало глобени за административни нарушавания или нелоялни практики.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР