Проект за изграждане на многоетажен паркинг до Окръжна болница ще

...
Проект за изграждане на многоетажен паркинг до Окръжна болница ще
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 17 юли

Проект за създаване на многоетажен паркинг до Окръжна болница ще предложи общинската администрация за разглеждане от Общински съвет. Това сподели кметът на града Иван Портних. Идеята е оборудването да служи както за потребностите на здравното заведение, по този начин и да бъде потребление като опорен паркинг за жителите в централната част.

Варненецът Павлин Надворни се включва в най-тежкото ветроходно съревнование в света „ Global Solo Challenge ”. Това разгласи кметът на Варна Иван Портних пред медии в наличието на състезателя, който ще бъде подкрепят в начинанието от локалната администрация

Мултидисциплинарен екип експерти от варненската университетска болница „ Св. Марина “ реализираха комплицирана интервенция на 9-годишно дете с необичаен израстък на фаринкса. Уникалната намеса бе ръководена от началника на Клиниката по ушно-носно-гърлени заболявания проф. доктор Николай Сапунджиев с присъединяване на лекарите от клиниката доцент Георги Илиев и доктор Георги Давидов, както и екип от анестезиолози.

Изграждане на 32-километрова мрежа от велоалеи във Варна предлага претендентът за кмет на „ Възраждане “ Коста Стоянов. Това разгласи самият той като част от концепцията си за развиване на града. Целта е понижаване на нездравословните излъчвания и автомобилния трафик в града. Идеята за велоалеите е създадена благодарение на специалисти в региона.

На какъв стадий са уличните поправки и тези в междублоковите пространства рапортува зам.-кметът по инженерната инфраструктура Христо Иванов. По думите му през предходната седмица е завършена работата по три междублокови пространства. Това сред ул. „ Тодор Влайков “, „ Филип Тотю “, под учебно заведение „ Елин Пелин “; сред ул. „ Хаджи Димитър “, „ Пирин “, бул. „ Сливница “ и „ Г. С. Раковски “ и сред ул. „ П. Евтимий “, „ Български орел “ и бул. „ Владислав Варненчик “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР