Продуцентите на Ергенът“ пропищяха от претенциите на водещия Наум Шопов,

...
Продуцентите на Ергенът“ пропищяха от претенциите на водещия Наум Шопов,
Коментари Харесай

Наум Шопов подлуди с претенции „Ергенът“

Продуцентите на „ Ергенът “ пропищяха от претенциите на водещия Наум Шопов, който май се е взел за огромна звезда. Актьорът не спирал да упорства за всевъзможни капризи, като се оправдава, че това е изискал по контракт, преди да се съгласи да води риалити предаването.

Първоначално доктор Тасев от медицинския сериал „ Откраднат живот “ отпътува самичък за Турция, където сега текат фотосите на сантименталното шоу. Той се спазарил с продуцентите при него да отидат половинката му Теа и щерка му Амая, които отлетяха към южната ни съседка 3 седмици след Наум. С тях е и сестрата на Теа Минкова– Ая, като се чака в Турция да отиде и майка им Анжела.

Синът на Христо Шопов бе настанен в прекрасен хотел, само че това не му харесало и той изискал 3-етажна къща за женската част от групата, която върви с него. В последното си видео в интернет демонстрираха къщата пода наем, която населяват, похвалиха се с басейна, който не е единствено украсителен, а е с прилични размери. „ Благодарим ти тате, че ни обезпечи тази хубава къща. Не можехме в хотел, щеше да ни е доста тясно и няма да е удобно за детето. Тук е доста добре. Сестра ми готви всеки ден най-малко по 3 яденета за детето и по този начин аз мога да си умря и да съм спокойна, че Амая е сита “, описа разпалено Минкова.

Засега Шопов не споделя какъв брой време ще останат в Турция, само че най-вероятно най-малко още месец и по този начин цялата рода ще почива на облага много дълго време, като непрекъснато измислят нови неща, които да изискват.  Самата Теа призна, че е много заета, само че всеки обед се пече на басейна и  търси уместно място, където двамата с Наум да сключат брак през идната година.

Екранният доктор Тасев от „ Откраднат живот “ призна, че се е съгласил да води шоуто „ Ергенът ” основно поради пари. „ Всяко едно риалити има своите преимущества и достолепия, както и много мощен финансов тласък, само че в действителност истината е, че малко победи са по-големи от това да намериш любовта. Стискам палци на ергена Виктор и ще бъда непроменяемо до него, с цел да му оказа помощ в това начинание ”, изяснява Шопов, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР