Продуцентът, режисьор, шоумен и визионер Магърдич Халваджиян бе гост в

...
Продуцентът, режисьор, шоумен и визионер Магърдич Халваджиян бе гост в
Коментари Харесай

Халваджиян: Три са важните решения в живота - къде да учиш, коя е жената до теб и какво ще работиш

Продуцентът, режисьор, шоумен и визионер Магърдич Халваджиян бе посетител в студиото на " На фокус с Лора Крумова “ по NOVA където разкрива мотивите си да напише автобиографията си благодарение на Влади Априлов и разяснява наболели проблеми от действителността.

" Кредото ми постоянно е било това - прави всичко което би трябвало, без да нараняваш някого към теб. Прави го по този начин, че да не те е позор да се гледаш в огледалото. Книгата съм я написал, за младежите, които ще я прочетат Те ще разберат, че това е по този начин. В България са комплицирани полезностите. Ние не се възхищаваме на учители, лекари или на хора, които вършат нещо за това общество, а се възхищаваме на мутри, на хора, които погазват закона. Когато осъзнах, че ценностната система на България се трансформира към отрицателно, тогава преди 15 години започнах с лекциите. Ходя по университети и приказвам, тъй като за мен е извънредно значимо младежите да схванат, че това, в което живеем сега, не е истина, а нереалност. Живеем в фиктивен балон, който го основават медии и политици. Искам да им покажа, че същинският живот е различен. В него можем да бъдем добри “, безапелационен е Халваджиян.

" Смятам, че да напиша книга е друга форма, да опиша история. Вече 30 години описвам истории чрез музикални видео клипове, реклами, телевизионни излъчвания, филми, сериали. Не бях правил такова нещо и това е различен тип роман. Писал съм сюжети и работя доста по драматургията, само че да напишеш личната си автобиография се оказа ужасно предизвикателство. Имах потребност от това. Малко ме тормози времето, защото Влади Априлов ми сподели, че ще се оправим за 2-3 месеца. Справихме се за 2 години с това предизвикателство, само че истината е, че с изключение на, че ми беше забавно, беше и доста прочувствено. Имам потребност от този тип страст. Както споделя жена ми – не мога без адреналин. Някой хора го намират карайки кола с 300 км/ч. и убивайки човек, а аз намирам адреналин създавайки някакви неща – пишейки и режисирайки “, сподели Маги Халваджиян.

" Три са значимите решения в живота.Това са къде да учиш, коя е дамата до теб и какво ще работиш. Минах трите теста сполучливо. В живота има доста кръстопътища. Стигаш някъде и не знаеш на къде да поемеш. Във значимите моменти, в които вземеш неверно решение, се оказва, че всяка последваща стъпка е неверна. Това е огромен проблем и няма рецепта за това. Може би рецепта е да мислиш и да имаш информация, да анализираш със личната си глава “, разяснява значимите неща в живота продуцентът.

" В живота съм бил доста неща – карал съм трактор, работил съм като търговец и доста други неща… В книгата е разказано всичко това, само че това което съм научил е, че най-важното нещо е постоянството. Винаги съм бил като китайска капка. Когато си наумя нещо, се заинатявам и постепенно си реализирам задачите. Не се отхвърлям въобще. Понякога е дебелоглав, само че считам, че работейки пет хиляди неща, постоянно главната нишка беше камерата “, споделя гостът в студиото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР