Продуцентът и водещ на „Фермата“ Андрей Арнаудов се оказа обект

...
Продуцентът и водещ на „Фермата“ Андрей Арнаудов се оказа обект
Коментари Харесай

Участниците подкупват водещия на „Фермата“ Андрей

Продуцентът и водещ на „ Фермата “ Андрей Арнаудов се оказа обект на корупция от участниците в шоуто. Тази вечер фермерите го изненадаха с цялостна селска кошница, в подмяна на която желаеха буркан с кафе.

Ободряващата напитка е ъгъл в селското шоу и я има единствено когато участниците са изпълнили всичките си задания и са я спечелили. „ Това е бартер – киселите краставички, затворени от Мама Галя “, презентира концепцията фермерът на седмицата Калоян. „ Това е начало на пазарлъците, те се получават постоянно по това време, малко преди огромния край “, съобщи водещият, оставяйки фермерите да се чудят дали ще одобри подкупа. И гордо заръфа една от био-краставиците на фермерите, прибирайки кошницата с буркани.

Малко по-късно фермерите получиха цялостен буркан с кафе, който донесе нечувана наслада. По-малко от 3 седмици остават до края на най-гледаното риалити. Схемите и сметките сред участниците за огромната премия от 100 бона към този момент текат с цялостна мощ. Като съвсем сигурен за финала към този момент е най-младият мъж в предаването Калоян, който първо получи имунитет от гост-ветераните, а след това стана и фермер на седмицата, което го избавя две следващи недели от борбите за оцеляване. На 17 декември четирима участици ще се борят между тях и за зрителския избор, с цел да остане най-после единствено един.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР