Продуктовата гама на AENO включва най-висок клас пречистватели на въздух(снимка:

...
Коментари Харесай

Иновативен бранд за домашни уреди влиза на пазара у нас


Продуктовата гама на AENO включва най-голям клас пречистватели на въздух
(снимка: AENO)

Иновативният бранд AENO, който показва необятно портфолио от интелигентни домашни уреди, влезе на българския пазар в партньорство с дистрибутора АСБИС. Устройствата AENO се отличават със смарт функционалности, лекост на потребление, нововъведения и моден дизайн.

AENO си слага за цел да направи интелигентните технологии налични, тъй че да се употребяват всекидневно и да понижат тежестта на домакинската работа. Брандът е ориентиран към всички, които поставят старания да създадат дома си по-удобен, търсят салдото сред работата и персоналния живот и желаят да избягат от рутината по поддръжка на семейството.
още по темата
Предлаганите устройства са интуитивни за потребление и имат най-търсените от потребителите функционалности. Те могат да бъдат следени отдалечено, посредством приложение, конфигурирано на смарт телефона.

Портфолиото включва артикули в няколко категории – филтриране на въздуха, грижа за дома, кухненски уреди и грижа за здравето. В продуктовата гама попадат, да вземем за пример, най-голям клас пречистватели на въздуха с функционалност за йонизация и UV лампа за премахване и на най-малките замърсители.

В категорията „ Грижа за дома” AENO предлага прахосмукачки-роботи с висока самостоятелност, които могат да се движат и в стаи със комплицирана геометрия, UV лампа за премахване на бактерии и плесен, функционалност за изсъхнало и мокро разчистване. Налична са и акумулаторни прахосмукачки с електро-турбо четка, която е изключително потребна в домове с домашни любимци, миещ се MIF филтър и зарядно за стена.

Смарт уредите на AENO могат се управляват отдалечено, посредством мобилно приложение
(снимка: AENO)

При продуктите в категория „ Грижа за здравето” вършат усещане серия от премиум електрически четки за зъби с висока самостоятелност, умна система за увещание, разчистване, избелване, масаж, грижа при чувствителни зъби, грижа за венците, както и с 3D сензорен бутон за контролиране на равнището на интензитет на вибрациите за всеки режим на разчистване – висок, общоприет или невисок.

Категорията „ Кухненски уреди” включва електрически кани, блендери, електрически грилове, електрически фурни и други

AENO е млад бранд с индустриална фабрика в Китай. Компанията непрекъснато уголемява продуктовото си портфолио според от потребностите на пазара.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР