Продукт с логото на компанията фигурира на страниците на FCCКомпактната

...
Продукт с логото на компанията фигурира на страниците на FCCКомпактната
Коментари Харесай

Google подготвя собствена ТВ приставка?

Продукт с логото на компанията попада на страниците на FCC

Компактната ТВ приставка, видяна на уеб страницата на FCC, носи логото на Гугъл

Гугъл може да пусне на пазара телевизионна приставка под личния си бранд, съдейки по информация за артикул, оповестена на уеб страницата на Федералната комисия по връзки (FCC) на Съединени американски щати.

За желанието на компанията подсказват голям брой нейни лога както на самото устройство, по този начин и на пулта за дистанционно управление, както се вижда на уеб страницата на FCC. Като производител на ТВ приставката е посочена незнайната китайската компания Shenzhen SEI Robotics.

Според някои източници, допустимо е това да бъде подвеждаща информация и по-точно опит на китайската компания да завоюва известност за сметка на Гугъл. Всички устройства на интернет колоса се създавани от други компании, включително новите слушалки Pixel Buds, които са дело също на незнайна китайска компания.

Що се отнася до ТВ приставката, предварителните информации сочат, че тя ще работи под ръководство на операционна система Android 8.0 и ще се базира на SoC Amlogic S905X, допълнена от 2GB оперативна памет и 8GB флаш сторидж.

Устройството се базира на SoC Amlogic S905X

Като се има поради форм-факторът на ТВ приставката и хардуерната настройка, може да се допусна, че това ще бъде ценово-достъпно устройство. Официална информация от Гугъл за този артикул все още не е налична.

ТВ приставките са устройства, които се свързват към тв приемника, от една страна, и към интернет и локалната мрежа, от друга, с цел да разширят опциите за домашно забавление – с онлайн достъп до видео, игри, музика, филми, сериали и приложения.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР