Продължения, римейкове и игрални адаптации – на този етап Холивуд

...
Продължения, римейкове и игрални адаптации – на този етап Холивуд
Коментари Харесай

Изненадващо добри: Продълженията на филми, които си струва да гледате! „Топ Гън“ и още

Продължения, римейкове и игрални акомодации – на този стадий Холивуд преработва повече остарели материали и от станция за преработване на боклуци. По тази причина доста от нас са (разбираемо) скептични, когато чуят за следващия нов филм от добре позната поредност. Има обаче и изключения, които не отстъпват (или даже задминават) оригинала. Ето пет неотдавна излезли продължения на хитови франчайзи, които в действителност си коства да гледате:

Топ Гън: Маверик

За всички бе изненада, когато „ Топ Гън: Маверик “ получи блестящи ревюта както от публиката, по този начин и от критиците (рейтингът на кино лентата в Rotten Tomatoes е близо 100%!). Подобно на истинския Топ Гън продължението на поредицата съдържа свръхдоза американски национализъм и военна агитация. Филмът обаче е цялостен и с впечатляващи екшън подиуми и прочувствени моменти, които (да му се не види) са откровено вълнуващи. Така че, в случай че търсите два часа изпълнени с завършения, бойни самолети и Том Круз, мощно предлагаме!

Виж още: Очаквания против действителност: Животът в България! 

Вечните

Едва ли остана човек, който да не е гледал паметната поредност на Марвел „ Отмъстителите “. Новият филм на комиксовата компания – „ Вечните “, следва сходен формат, само че ни среща с друга група герои. Филмът комбинира научна фантастика, екшън и комедия за краен резултат, който е освежаващо автентичен на фона на морето от филми за супергерои. „ Вечните “ има упоритостта да се разрасне в мултифилмов франчайз с епични размери (подобно на „ Отмъстителите “), тъй че си коства да го гледате в този момент.

Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта

Като приказваме за супергерои, няма по какъв начин да не споменем и „ Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта “. Новото издание на поредицата за лекар Стрейндж е първият хорър филм на Марвел – което значи, че наподобява много друго от всички досегашни техни продукции. Макар да не е за хората със слаби сърца, филмът несъмнено си коства за феновете на тръпки!

Виж още: Кои три известни българки желаеме да забележим в OnlyFans 

Джурасик свят: Господство

Динозаври, завършения и впечатляващи специфични резултати – в случай че това са факторите, които са ви привлекли към истинския „ Джурасик парк “, то новото попълнения на франчайза няма да ви разочарова. В допълнение на това, „ Джурасик свят: Господство “ съдържа и лек детайл на тайнственост, който в допълнение приковава вниманието на феновете. 

Матрицата: Възкресения

„ Матрицата “ несъмнено е един от най-култовите кино франчайзи на всички времена. Точно по тази причина доста от нас чакаха със свито сърце излизането на новата, четвърта част от поредицата, разрастващата се след края на истинската сюжетна нишка. За благополучие обаче, „ Матрицата: Възкресения “ се оказа в действителност впечатляващ и може би даже (смеем ли да го кажем?) по-добър от предшествениците си. Неочакван, трогателен и (типично за „ Матрицата “) метафизичен, филмът е наложителен за всички почитатели на Нео и компания!

Изображение: https://www.instagram.com/jurassicworld/
https://www.instagram.com/topgunmovie/
https://www.instagram.com/thematrixmovie/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР