Продължението на Мумията започва да ни се струва все по-близо,

...
Продължението на Мумията започва да ни се струва все по-близо,
Коментари Харесай

Рейчъл Вайс се завръща в продължението на Мумията“

Продължението на " Мумията " стартира да ни се коства все по-близо, откакто бе обявено, че режисьорите Адил Ел Арби и Билал Фала ще управляват новия филм.

Дуейн Джонсън също ще се завърне, въпреки че не е несъмнено дали ще се завърне като Краля на скорпионите. Сега БГНЕС оповестява, че Рейчъл Вайс също се завръща в рестарта на " Мумията ".

От излизането на " Мумията " в края на 90-те години на предишния век до момента са се случили куп " рестартирания ", в това число това с присъединяване на Том Круз, което се провали в боксофиса. На кино лентата с Круз му липсваше очарованието, което имаха неговите прародители.

Брендън Фрейзър, както и останалите артисти, към този момент са доста по-възрастни. Възможно е обаче завръщането на Рейчъл Вайс в " Мумията " да значи, че ще получим по-скоро продължение, в сравнение с обичаен рестарт . Спомнете си какво се случи с " Блейд Рънър 2049 ". Филмът беше продължение и нещо като рестарт, само че към момента имаше доста от страхотните детайли от класическия филм. Надяваме се, че подобен ще бъде проектът и за този иден рестарт.

Би било отлично да забележим Рейчъл Вайс и Брендън Фрейзър още веднъж дружно в " Мумията ", само че към този момент няма удостоверение за завръщане на звездата от „ Кит “.

Може да се допусна, че откакто кастингът бъде разгласен публично, тогава датата на начало на фотосите евентуално ще бъде някъде напролет на 2023 година Това би могло да значи, че ще забележим Брендън Фрейзър, Дуейн Джонсън и Рейчъл Вайс да се завърнат за рестарта на " Мумията " през лятото на 2024 година

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР