Продължават сътресенията около Туитър“ след придобиване на социалната мрежа от

...
Продължават сътресенията около Туитър“ след придобиване на социалната мрежа от
Коментари Харесай

Отлага се плащането за синята отметка в „Туитър“


Продължават разтърсванията към „ Туитър “ след придобиване на обществената мрежа от милиардера, който незабавно след придобиването ѝ направи съществени промени в нея.

Една от тях е отлагането на заплащането за синята отметка в профилите. Мъск заяви, че компанията тя ще се получава против 8 $ на месец. Отметката се употребява от звезди, политици и други хора с огромно обществено наличие, които верифицират профилите си и подсигурява, че профилите им не са подправени.

През миналите дни новият притежател на „ Туитър “ направи и други изненадващи дейности, като възобновяване профила на Доналд Тръмп. Бившият американски президент беше блокиран преди съвсем 2 години, откакто негови симпатизанти нападнаха Капитолия. Тръмп обаче съобщи, че няма да се върне в „ Туитър “ и остава в личната си обществена мрежа.

За късото време, откогато е отпред на компанията, Мъск редуцира близо половината чиновници. Те получиха ултиматум от Мъск посредством имейл, в има се предлага да изберат или да работят дълги часове с висока активност или да изоставен.

В последните дни са напуснали, изключително от техническите отдели, което сътвори опасения дали компанията може да продължи да действа. По този мотив Мъск написа довечера в профила си в обществената мрежа: „ Не трябваше ли „ Туитър “ да е починал до момента или нещо сходно? "

Според уеб страницата Axios e допустимо в бъдеще обществената мрежа все по-често да има проблеми като да вземем за пример услугата да не е налична за потребителите за прочут интервал от време.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР