Продължават политическите коментари на вчерашния протест пред Народното събрание срещу

...
Продължават политическите коментари на вчерашния протест пред Народното събрание срещу
Коментари Харесай

Любен Дилов-син за протеста: Всеки може да умре романтично като средновековен селянин

Продължават политическите мнения на вчерашния митинг пред Народното събрание против зеления документ, проведен от " Възраждане ".

" Относно антиваксърските митинги: Всеки има конституционно обезпечено право да почине сантиментално като феодален селяндур. Проблемът е, когато това свое право стартира да го вменява като обвързване на останалите! ", написа във Facebook депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син.

Протеста блокира за часове центъра на столицата през вчерашния ден. Сблъсъци, опити за навлизане в Народното събрание и десетки потърпевши белязаха демонстрацията. Физически и вербални нападки бяха отправяни и към представители на медиите. Здравният министър Асена Сербезова беседва с трима от недоволните и се одобри да се образува работна група за разговор. Премиерът Кирил Петков предложения протестиращите на среща в петък, само че уточни, че на прага на пета Коронавирус вълна не може да се приказва за анулация на зеления документ.
свързани новини23343преди 9 часа27519преди 4 часа
Девет служители на реда пострадаха при преодоляване на обстановката пред постройката на Народното събрание. Задържани бяха двама души - 32-годишен, носил в себе си газово оръжие, и 53-годишен, в чийто автомобил са открити муниции и пиротехника. За да покажат нуждата от опазване на публичния мир, служителите на реда, участващи в защитата, не бяха оборудвани със защитни шлемове и щитове.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР