Социалистите от парламентарната група на БСП все още умуват за

...
Социалистите от парламентарната група на БСП все още умуват за
Коментари Харесай

Социалистите още умуват за оставката на Стефан Янев, софийската организация също бистри позиция трябва ли да се торпилира кабинетът Петков

Социалистите от парламентарната група на Българска социалистическа партия към момента умуват за оставката на Стефан Янев като боен министър, която би трябвало да бъде гласувана на изключително съвещание в Народното събрание на следващия ден. Софийската организация също бистри своя позиция на Градския съвет, научи ПИК от авторитетни източници. Там се приема и декларация за протичащото се към Паметника на Съветската войска и арестите на деца, протестиращи против войната на Путин в Украйна. Там още ще се сложи въпросът за оставката на Стефан Янев.

Социалистите в огромното си болшинство са сюрпризирани, че Стефан Янев, както твърди Корнелия Нинова, е предложил в българския натовски батальон да има и непознати военни, както и че министрите на Българска социалистическа партия в кабинета са дали своят вот с самоограничение.
свързани новини12190преди 34 минути5810на 24.02.2022
Потвърждава се декларацията на Националния съвет, която осъжда съветската експанзия в Украйна, само че е срещу глобите, които биха се отразили отрицателно, най-много стопански, върху България.

Като изключиш Русия от СУИФТ системата, не можеш да и плащаш за доставената газ и тя няма да ти я доставя. Европа ще стане жертва в борбата сред двата полюса - Съединени американски щати и Русия, счита яркият конкурент на Корнелия Нинова и досегашен ръководител на Софийската градска организация Калоян Паргов.

Той е безапелационен, че борбата му с Нинова не е лична. Това е вендета от страха на Нинова от градската организация, а е резултат и от същностни политически, ценностни и идейни разлики. А в случай че си посягаме на паметниците и се вършим на по-католици от папата, значи сме завършили като страна. 3 март е националният ни празник, безапелационен е Паргов.
свързани новини8597преди 24 минути
Социалистите не мислят, че би трябвало да се излиза от кабинета, колкото и това де е компромис в името на страната.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР