Продължават пикантните разкрития и коментари за раздялата между Мадалина Ганеа

...
Продължават пикантните разкрития и коментари за раздялата между Мадалина Ганеа
Коментари Харесай

Отмъщението дойде! Мадалина изложи и обиди наш Григор пред цял свят: Дете, не е истински мъж

Продължават пикантните разкрития и мнения за раздялата сред Мадалина Ганеа и нашият Григор Димитров.
Всъщност на никое място не се споделя кой тъкмо кого е зарязал, само че съгласно много издания тя му е поискала крупна сума, с цел да стартира собствен личен бизнес.
Гришо обаче с изключение на извънреден състезател умее да ръководи и парите си и очевидно е решил, че начинанието е много рисково.
Генеа обаче е решила да си отмъсти като бие непосредствено по-мъжката горделивост на българина.
32-годишният хасковлия се показва чудесно на тенис корта, а румънската хубавица се радва на план след план, измежду които и холивудска продукция „ Дълбок боязън “, в която взе участие в основна роля с Ед Уестуик, написа sportlive.bg.
На Острова обаче споделиха любопитен материал, в който създателят споделя за думи на Мадалина Генеа персонално към него, в които споделя някои неща. Неща, които не са по никакъв начин приятни за някогашния ѝ – Григор Димитров.
„ Тя е считана за най-сексапилната жена на планетата и оттатък. Пленявала е сърцата на Леонардо ди Каприо, Джерард Бътлър и други, само че остава в търсене на „ същински мъж “. Явно румънската хубавица, която има щерка, на 36 години не откри своето и в Григор Димитров, който преди се среща с Никол Шерцингер “ – стартира материалът.
След което създателят споделя, че тя персонално му е споделила следното:
„ Изглежда като че ли все върша неверните избори. Избирам да се срещам с деца, а не с същински мъже, като даже не приказвам за възраст тук “. Тя споделила тези разкрития на премиерата на въпросния нов филм.
„ Ако ще си намирам сътрудник, нуждая се от подобен, който да приема обстоятелството, че преди всичко съм майка, както и че работя и като продуцент, и като актриса, и като модел. Не приказвам за феминизъм и за женска мощ и всички тези неща, само че е мъчно да намериш мъж, който може да споделя мощ и власт “ – споделя още тя.
Тя играе и младата София Лорен във кино лентата „ Домът на Гучи “, който излезе през 2021 година. Мадалина Генеа хвана окото на шефа на продукцията Ридли Скот, който я видя като тъкмо попадение за италианската икона.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР