Продължават опитите на ръководството на Спартак (Москва) да се освободи

...
Продължават опитите на ръководството на Спартак (Москва) да се освободи
Коментари Харесай

Спартак се отървава от Самедов, двама не искат да си ходят

Продължават опитите на управлението на Спартак (Москва) да се освободи от футболистите, които не попадат в проектите на старши треньора Олег Кононов. Сред тях е и българският халф Ивелин Попов, само че раздялата с него няма да е проблем, тъй като Попето има предложения както от Русия, по този начин и от Турция и Китай. Не по този начин стоят нещата с трима негови съотборници.

По информация на " Sport24 ", Спартак договаря с Александър Самедов за анулиране на контракта му. 34-годишният деец е в " черния " лист на Кононов и клубът прави всичко допустимо да приключи договора му по взаимно единодушие, с цел да не се постанова да заплаща наказателна клауза.

Жано отказал «Крыльям» и открит остаться в «Спартаке». Еременко поедет с командой на первый сборhttps://t.co/qDwoVmrtDc
— ФК «Спартак». Фан (@fcspartaknews) 2 януари 2019 година
Самедов, който приключи кариерата си в националния тим след Мондиал 2018, има 8 мача в Премиер лигата през сезона, само че не се разписа нито един път.

Други двама нежелани футболисти - Роман Ерьоменко и Жано Ананидзе, не желаят да напущат Спартак. Ерьоменко по всяка възможност ще пътува с отбора за лагера в Дубай, въпреки да е наясно, че на него няма да се разчита в формалните мачове. Ананидзе пък е отказал оферта от Криля Советов и ще се опита по време на подготовката да потвърди, че има място в тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР