Продължават да излизат нови подробности около бруталното двойно убийство от

...
Продължават да излизат нови подробности около бруталното двойно убийство от
Коментари Харесай

МАЛКАТА НИКОЛ МОЖЕШЕ ДА Е ЖИВА! Шофьорът на таксито обаче отказал да я вземе, въпреки молбите на бащата-убиец! Оправданието - не можел да кърми

Продължават да излизат нови детайлности към бруталното двойно ликвидиране от нощес в София. Таксиметровият водач, който возил към 1 час Викторио Александров описа, че килърът желал да му оставил дребната Никол, само че той отказал.

"Той искаше да ми остави детето тук. Аз му споделих: "Какво да върша с дете на 1 годинка, нито мога да го виждам, нито мога да го кърмя. Какво да му върша? " А той ми сподели да го закарам в някое районно ", споделя таксиметровият водач Георги пред Нова, който закарал Викторио и щерка му от квартал "Хаджи Димитър " до "Надежда ", а по-късно и до Горни Богров.

Припомняме, че Александров няколко пъти променял крайната точка, до която е трябвало да стигне. Около час той се придвижвал с таксито. През цялото време мъжът обяснявал, че желае да се самоубие. Таксиметровият водач се опитвал да го успокои. Детето плачело от самото начало.

"Това си го виждал единствено по филмите. С едната ръка държеше детето, с другата - револвера ", споделя водачът.

Той описа още, че Викторио Александров взел и двата му телефона от боязън да не се обади в полицията. Мъжът обяснявал, че жена му била умъртвила другото им дете и че по тази причина желал да скочи от мост.

Шофьорът го оставил в Горни Богров и след известно време от свои сътрудници научил, че се търси мъж за ликвидиране. След това подал сигнал в полицията и по този начин оказал помощ да бъде открит.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР