Продължаваме темата с , защото често те могат да направят

...
Продължаваме темата с , защото често те могат да направят
Коментари Харесай

8 стайлинг идеи как да освежите тоалета си с малка цветна чанта

Продължаваме тематиката с, тъй като постоянно те могат да създадат един тоалет още по-отличителен и да му придадат характерност и жанр. Понякога може да е някое украшение, различен път цветни обувки, а в този случай ще се фокусираме върху чантите. Онези, без които не можем. Онези, които бихме си купували непрекъснато. Онези, които се открояват с и биват забелязвани незабавно.
               

Ако обичате да се обличате в неутрални тонове като бяло, бежово, кафяво, сиво или черно, те са най-лесният метод да добавите нотка прохлада в стайлинга си. По този метод даже и жълтото, зеленото или оранжевото да ви се костват прекомерно натрапващи се, ще видите по какъв начин ще намерят своето справедливо място в един минималистичен тоалет. Точно с една такава чанта!
               

Но тези от вас, които обичат да опитват с цветове и постоянно комбинират най-малко два или три в един тоалет, ще могат да се вдъхновят за още по-смели хрумвания. Но както и при облеклата е хубаво да се следва правилото – или единствено пастелни и светли тонове, или ярки и наситени. По този метод ще бъдат избегнати стилните недоразумения.

Още музи и страхотни шопинг находки ще откриете на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР