Продължаваме промяната започва публични разговори с политическите сили за Бюджет

...
Продължаваме промяната започва публични разговори с политическите сили за Бюджет
Коментари Харесай

ПП и Възраждане разговаряха за бюджета, излязоха с различни позиции

" Продължаваме промяната " стартира обществени диалози с политическите сили за Бюджет 2023г.

Срещата с " Възраждане " през днешния ден продължи към 10 минути. От четвъртата по величина парламентарна група не дадоха отговор дали ще поддържат декларацията на " Продължаваме промяната ", в която се упорстват служебното държавно управление да внесе в Народното събрание бюджет за 2023 година Ще обсъдят този въпрос в парламентарната група и тогава ще отговорят.

Според " Продължаваме промяната " с удължение действието на тазгодишния бюджет не би могло да се отговори съответно на потребностите на хората и бизнеса.

" Ще подкрепим всевъзможни решения, стига да има средства за тях, да не се покачват безпределно доста дефицитите. Считам, че е по-добре да се придържаме към уравновесен бюджет ", разяснява Димо Дренчев от ПГ на " Възраждане ".

" За удължение на тазгодишния бюджет е доста евентуално да работи до края на юни, началото на юли. Ако се стигне до избори март, стигаме до юни, юли, което значи заледяване на работни заплати, пенсии, обществени заплащания и би довело до доста съществени компликации за българските жители ", сподели Асен Василев от " Продължаваме промяната ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР