"Продължаваме промяната" върви в коловоза на прогнилите от корупция мафиотизирани

...
"Продължаваме промяната" върви в коловоза на прогнилите от корупция мафиотизирани
Коментари Харесай

Изсякоха безбожно вековна букова гора в Странджа

"Продължаваме смяната " върви в коловоза на прогнилите от корупция мафиотизирани държавни управления

"Кой е „ Агент Гора “ и за какво за властта е толкоз значим контролът над едно от най-големите ни естествени благосъстояния – българските гори? Фалшивата битка на Борисов с Движение за права и свободи е емблемата на това подмолно ръководство. Кой е „ Агент Гора “ и за какво за властта е толкоз значим контролът над едно от най-големите ни естествени благосъстояния – българските гори? По време на избори държавните горски предприятия се употребяват за „ бране “ на гласове, а през останалото време за сеч от „ дървената мафия “. " Цитатът е от уеб страницата на, само че от 2020 година. Сега, когато са част от ръководещата коалиция, ръководена в министерски съвет от инженеринга "Продължаваме смяната ", "Агент Гора " очевидно към този момент не е измежду прерогативите им.



Изсякоха безбожно Кременската кория в Странджа, оповестява с паника бургаският уебсайт. Новината провокира коментар във Facebook и на Биволъ, който от години проверява и разкрива мафиотските схеми за изтриване на българската природа.

Ето какво написа Биволъ по проблема:

"Изсечена е безбожно една от най-прекрасните гори в "Природен парк " Странджа, Кременската кория - вековна букова гора, по един от емблематичните пешеходни направления: "Пътят на звездите ". Вече - "Пътят на погрома ".

Това е следващото тежко закононарушение против Странджа, против Българските гори, против Природата на България! Гола сеч, злокобен пейзаж, вторично маркирани пънове, едни и същи мафиотски компании - секачи.... И нямат край закононарушенията /маскирани в законна форма или не/ Красота безспир!

Обещанията на новото държавно управление на че ще извади Агенцията по горите като независима институция, освен че не се оправдаха, а се случва тъкмо противоположното. За началник на ЮИ Държавно дружество по горите бе назначен най-ретроградният правилен кадър на десетилетния разрушител на вековните гори "Агент Гора " на Държавна сигурност - обект на голям брой следствия за корупция в Биволъ. Какво да чакаме от старите фрагменти, които в последно време всеобщо и стремително се назначават на основни държавни постове!? Скоро ще изготвим един просторен лист за онагледяване на!

Тези трендове ясно потвърждават, че твърдо е стъпила и върви в мръсния коловоз на предните прогнили от корупция мафиотизирани държавни управления. Жалко е, че би трябвало да го забележим и кажем. Резултатите и /НЕрезултатите/ са налице! По делата им ще ги познаете! "Красивите думи не са същински, а същинските думи не са красиви. ", е споделил античният влъхва.

Призоваваме да си каже мнението и да вземе позиция за тези доста неприятни признаци, тъй като му имаме доверие и водим дружно борбата за Българските гори и българската природа от години! И тъкмо в този момент, когато сякаш, би трябвало да можем да запазим най-малко останалото, още веднъж се изправяме пред старите най-зловещи рецидиви! Алармираме и @Atanas Rusev и всички съратници в тази тежка десетилетна битка за Природата на България! Защото това е в същността на цялата ни обективна идея за Демокрация и Законност!

Кременската кория към този момент ще е единствено в сънищата ни и старите фотоси. Както и доста скъпи нам хайдушки български гори! Дано успеем да извоюваме за потомците си щастието да могат да пеят един ден с чисти сърца "Хубава си моя горо! "

А другояче непроменяемо Продължаваме по сложния си път, без значение от всяка поредна "промяна "!!!! "

Вижте и фотоси на изсечената Кременска кория:
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР