Продължаваме промяната“ ще върне мандата за съставяне на правителство този

...
Продължаваме промяната“ ще върне мандата за съставяне на правителство този
Коментари Харесай

„Промяната“ връщат проваления мандат още в понеделник

„ Продължаваме промяната “ ще върне мандата за сформиране на държавно управление този понеделник в 10 часа. От партията показаха подготвеност да се откажат от опцията за сформиране на държавно управление още през днешния ден, броени минути откакто декларацията им с управнически цели по този начин и не срещна нужната поддръжка от народните представители. „ Промяната “ се свързали с администрацията на президента, с цел да ревизират опциите съгласно графика на президента.

„ Продължаваме промяната “ получиха втория опит за сформиране на държавно управление в първия работен ден на годината. По конституция може да го задържи за седем дни, или до 10 януари.

След тържествения водосвет на бойните флагове президентът Румен Радев обаче даде знак, че няма да бърза и настоя да се изчерпат всички благоприятни условия, свързани с втория. Той увери, че ще съблюдава конституционните периоди, само че по този начин и не сподели какъв ще е профилът на партията, която има шансове да получи третия изследователски мандат. Броени минути по-късно от администрацията на президента публично оповестиха, че срещата с „ Промяната “ е в понеделник

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР