Продължаваме промяната ще върнат на президента неизпълнен втория мандат за

...
Продължаваме промяната ще върнат на президента неизпълнен втория мандат за
Коментари Харесай

Преди връщането на втория мандат - какви са политическите нагласи за третия?

" Продължаваме промяната " ще върнат на президента несбъднат втория мандат за сформиране на държавно управление на следващия ден. Кой ще получи третия - решението е на президента.

Вижте и още във включването на Милена Кирова.

" Ако третият мандат отиде в " Демократична България ", те са наш натурален партьор. Тази догадка, при която ГЕРБ и Движение за права и свободи не желаят безусловно нищо - нито министри, нито регионални шефове, каквото и да било, така или другояче ми се коства много съмнителна. Да речем, че бъде връчен на Българска социалистическа партия, ще ни поканят на среща, ние ще се отзовем на тези срещи и ще приказваме по съответни тематики. " Български напредък " - това е разновидността, който се приказва още през цялото време - да забележим дали ще се осъществя ", съобщи Никола Минчев.

Специално Български напредък, в случай че има мандат, ще беседва с всички партии, като стартираме от най-малката във прогресивен ред. В тези диалози считам, че всички би трябвало да не помнят за алените линии, да ги оставят в една директория и да се приказва единствено по въпросите, които могат да обединят партиите. Всички тези цели би трябвало да се обвържат със периоди, които ние назоваваме небосвод на държавното управление. В какво действително време могат да бъдат изпълнени и наложително би трябвало да има съдружно съглашение ", разяснява Виолета Комитова, заместник-председател на парламентарната група на " Български напредък "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР