Продължаваме промяната ще бъде конструктивна опозиция на ГЕРБ. Това каза

...
Продължаваме промяната ще бъде конструктивна опозиция на ГЕРБ. Това каза
Коментари Харесай

От „Продължаваме промяната“ ще бъде конструктивна опозиция на ГЕРБ

Продължаваме промяната ще бъде градивна съпротива на ГЕРБ. Това сподели каза съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев на конференция на Изпълнителния съвет на Политическа партия „ Продължаваме промяната “. Решението е било взето след извършен в четвъртък Национален съвет на " Продължаваме промяната ".

Ръководството на партията разяснява настоящи тематики , като с максимален интерес се очакваше позицията на Политическа партия по препоръчаните от ГЕРБ-СДС договаряния със съдействието на външни посредници.

" Няма да отидем на диалози с ГЕРБ за първия мандат ", безапелационен бе Василев.

" Използваме случая да отбележим, че всички медии са добре пристигнали . Считаме за безусловно неприемливо в демократична страна политици да се пробват да лимитират достъпа на публицисти и медии до информация , която е значима за жителите, означиха от " Продължаваме промяната " в поканата си за конференцията.

Преди два дни от " Възраждане " напуснаха призован от тях брифинг , след искане на водача Костадин Костадинов определение медии да излязат от залата. Когато получи отвод, ръководителят на групировката анулира плануваната конференция.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР