"Продължаваме промяната" се бори за първото място на парламентарните избори,

...
"Продължаваме промяната" се бори за първото място на парламентарните избори,
Коментари Харесай

Асен Василев: Кирил Петков ще бъде нашата кандидатура за премиер

"Продължаваме смяната " се бори за първото място на парламентарните избори, без значение какво споделя социологията. Това сподели в ефира на "Твоят ден " по NOVA NEWS Асен Василев от Политическа партия. По думите му партията е отворена за диалози с съвсем всички политически обединения, само че корупцията е разграничителната си линия сред "Продължаваме смяната " и ГЕРБ.

"Всички безобразни обири, под една или друга форма, са свързани с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Не признават грешките си нито за инхаус поръчките за "Хемус ", нито за тройната цена, на която се строят язовирите, нито за административната постройка в София Тех Парк. Няма пари обаче за детска болница ", разяснява Василев и добави, че отворени за диалози от Политическа партия биха могли да са с "Да България " и ИБГНИ.

"ДБ също се борят против корупционния модел в страната. Имаме разлики обаче към икономическите политики. Подкрепихме и две разнообразни кандидат-президентски двойки. Ние се нареждаме изрично в центъра. Хората, които ни поддържат имат по-различна визия, от тези които поддържат "Демократична България ", сподели още той.

Кирил Петков ще бъде кандидатурата на "Продължаваме смяната " за премиерския пост, съобщи Василев и добави, че вижда себе си като най-полезен във финасовото ведомство.

Една от първите задания, с които партията ще се заеме, в случай че завоюва доверието на гласоподавателите ще бъде преразглеждане на двата органа- КПКОНПИ и Прокуратурата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР