Продължаваме промяната отново излъга българския народ и осъществи още едно

...
Продължаваме промяната отново излъга българския народ и осъществи още едно
Коментари Харесай

Възраждане обжалва отказа за образуване на наказателно производство за записа от събрание на ПП

" Продължаваме промяната " още веднъж излъга българския народ и реализира още едно от желанията си, което чухме в скандалния запис от срещата им.

 

България ще влезе в Шенген във връзка с водните и въздушните си граници, само че против изискването да одобри мигранти и да съблюдава прецизно Регламента Дъблин. Това декларират от „ Възраждане “ в своя позиция.

 

Противоречивите дейности на държавното управление и опитите за спешен ПР водят до дезинформация и през днешния ден за нито един български жител не е съответно ясно какво следва. Правителството споделя едно, а австрийците друго. Истината е, че държавното управление се готви да извърши най-голямото национално изменничество в историята на България и с бързи темпове унищожава страната ни.

 

Политическа партия - Демократична България реализираха влизане в Шенген непременно, на цената на това да ни трансфорат в бежански лагер. По информация от  интервюта на ръководителя на Държавна организация за бежанците, в случай че влезем в Шенген, ще би трябвало да увеличим приемателния си потенциал, което значи да намерим къде да настаним  прииждащите бежанци от Африка и Азия.

 

Междувременно държавното управление подмолно работи и по въвеждането на еврото в България – нещо, което също чухме в оня прославен запис, в който ясно се чуват и разпознават от всеки български жител, гласовете на две от политическите фигури в държавното управление.

Запис, за  който Прокуратурата беше сезирана със сигнал, подаден от " Възраждане " до Главния прокурор. Подобни сигнали са били подавани и от жители поради чутото в аудиозаписа, публикуван в медиите, и са приобщени в една кореспонденция.                          

 

С разпореждане наблюдаващият прокурор от Софийска градска прокуратура обаче е отказал да образува досъдебно произвеждане след осъществена инспекция с претекст, че липсват задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент от Наказателния кодекс. За това каква инспекция е осъществена от проверяващите в интервал от половин година е красноречиво посоченото в постановлението, че са положени старания за определяне на жителите, подали част от сигналите, само че не и за определяне на лицата от скандалния аудиозапис. В постановлението за отвод от формиране на досъдебно произвеждане те към момента са посочени като „ Мъж 1 “, „ Мъж 2 “, „ Жена “, въпреки всеки средностатистически човек, който е слушал този аудиозапис, да може да разпознае говорещите лица в него. 

 

Показателна е и неналичието на каквато и да е осъществена инспекция по тематиката на сигнала – а точно дали изказванията за слагане на управителните постове в службите за сигурност на лица, сложени според от ПП-ДБ или от ГЕРБ и „ синхронизирани “ с Посолството (очевидно се има поради посолството на САЩ) са истина или не, както и дали са били обсъждани и планувани и други кадрувания от лица, заемащи висши държавни постове, в интерес на непознати страни и подвластни от тях локални политически партии от евроатлантическия набор.

 

Прокуратурата  не откри закононарушение в разискването на кадруване на управленията на българските служби за сигурност и подмяната им със подвластни от партиите и утвърдени от Посолството персони – което бе предмет на тематиката в скандалния аудиозапис от извършена на 21.05.2023 година онлайн-среща на управлението на „ Продължаваме промяната “. 

 

Подателите на сигнала от парламентарната група на Възраждане ще апелират това недопустимо и извънредно сбито разпореждане, издадено след шестмесечна инспекция със противоречиви резултати, пред Софийска апелативна прокуратура. За нас е неприемливо да бъде подмината с лека ръка информация, застрашаваща държавното ръководство и то публикувана от хора, заемащи висши постове в това ръководство, явно сложили се в услуга на външни сили срещу ползите на българския народ.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР