Продължаваме промяната остават озадачени от отговорите на енергийния министър. Това

...
Продължаваме промяната остават озадачени от отговорите на енергийния министър. Това
Коментари Харесай

Продължаваме промяната като ЕК опровергава Росен Христов

" Продължаваме промяната " остават озадачени от отговорите на енергийния министър. Това стана ясно от брифинг на Кирил Петков, Венко Сабрутев и Асен Василев след чуването на енергийния министър Росен Христов в законодателния орган. Един месец Росен Христов се мъчил да достави газ от " Газпром ", видял обаче, че е невероятно.

Този министър с всяко негово изявление предизвика Европейска комисия на идващия ден да го опровергава, това вършим и ние, уточни Петков.

Венко Сабрутев сподели графика какъв брой би била цената на газа, в случай че договорът с " Газпром " беше в действие. Щяла да е 160 евро на мегават час, а в този момент е 107-110 евро. Всичко, което се изговори в пленарна зала е неистина , посочи Сабрутев.

Асен Василев пък опроверга изказванията за слотовете. Слотове в Турция са контрактувани за седмица. Останалите можело също скоростно да се договорят. Благодарение на контрактуваното от Политическа партия продължаваме да имаме газ, стана ясно от брифинга. До октомври те договорили газ.

Трябва да има постоянен кабинет и постоянен министър, който да се регистрира постоянно в Народното събрание, по този начин Василев отговори на въпроса да Политическа партия желаят оставката на Росен Христов.
 Прокуратура, ДАНС и ГДБОП ревизират доставките на газ на кабинета Петков
Прокуратура, ДАНС и ГДБОП ревизират доставките на газ на кабинета Петков

Росен Христов увери депутатите, че газът е осигурен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР