Продължаваме промяната не купуваме депутати. Народното събрание не е магазин,

...
Продължаваме промяната не купуваме депутати. Народното събрание не е магазин,
Коментари Харесай

Лорер: „Продължаваме промяната“ не купуваме депутати

" Продължаваме промяната " не купуваме депутати. Народното събрание не е магазин, разяснява министърът на нововъведенията и растежа в оставка Даниел Лорер в ефира на bTV.

" Няма смяна в формалното състояние. Онези депутати от Има Такъв Народ, които се обявиха, това е формалната поддръжка. Още 6 гласа са ни нужни ", сподели Лорер.

По думите му останалите партии в Народно събрание се държат все едно депутатите са им благосъстоятелност. " Те не са техни, ние си приказваме с тези хора ".

По думите му управническата стратегия на кабинета " Василев " е съвсем подготвена и скоро ще бъде оповестена за обществото, само че в нея " няма изненади ". " Петък е близо, имаме на процедура 48 часа да намерим поддръжката за кабинета ".

На въпрос по какъв начин ще разяснява думите на Делян Добрев от ГЕРБ, че още една депутатка от " Възраждане " ще се отдели в интерес на Политическа партия, Лорер сподели, че партията се обръща към всички народни представители.

" Конкретна поддръжка не сме търсили от тази партия, само че в случай че нейни депутати решат, че тематиките са значими за тези 6 месеца, те могат да поддържат държавното управление ", уточни министърът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР