Продължаваме Промяната напуснаха пленарната зала след остра тяхна декларация заради

...
Продължаваме Промяната напуснаха пленарната зала след остра тяхна декларация заради
Коментари Харесай

"Продължаваме Промяната" напуснаха пленарната зала заради връщането на хартиената бюлетина

" Продължаваме Промяната " напуснаха пленарната зала след остра тяхна декларация поради измененията в Изборния кодекс, признати нощес на второ четене в комисия.

" Това беше фарс. Нямаше нищо общо с парламентаризъм. Маските паднаха, единствената цел беше да се подмени вотът на хората. Това беше офанзива против демокрацията. Дотук със загрижеността за висока изборна интензивност. Покушението против демокрацията няма да понижи извозването с рейсове, това ще е офанзива против българските жители, прогонени от вас. Машините са превърнати в принтери на бюлетини. Печатат бюлетини и след това ГЕРБ и Движение за права и свободи броят. Към партиите на статуквото се завърна и Българска социалистическа партия. Тази борба не завърши тази нощ, тя ще продължи и по улиците, тъй като няма жител, който да одобри ", съобщи Андрей Гюров от " Продължаваме промяната ".

" Мафията напуща залата. Народни представители, които си в нарушаване на закона, бяха във властта и опитът им да лимитират правото да гласоподават, съгласно тях, е народна власт ", съобщи Мустафа Карадайъ.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков закъсня за началото на съвещанието и влезе в зала. Това даде мотив на други депутати да бъде освиркан.

В коридорите на Народно събрание Петков разяснява, че връщането на хартиената бюлетина е една от най-тежките загуби на демокрацията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР