Продължаваме промяната има по-голям потенциал за подкрепа от ГЕРБ, не

...
Продължаваме промяната има по-голям потенциал за подкрепа от ГЕРБ, не
Коментари Харесай

Добромир Живков: ПП може да победи на вота, има по-голям резерв от ГЕРБ - Анализи

" Продължаваме промяната " има по-голям капацитет за поддръжка от ГЕРБ, не е изключено партията на Кирил Петков и Асен Василев да стане първа на изборите, в случай че успее да активизира скритите гласове за себе си. 

Това съобщи социологът Добромир Живков от " Маркет линкс " по бТВ. Агенцията част от изследване, съгласно което ГЕРБ получава най-вече проценти при избор в този момент. 48% са декларирали, че ще гласоподават, посочи той. 

Лидерите на Политическа партия Кирил Петков и на ГЕРБ са с равна поддръжка при мажоритарен избор, съвсем еднообразно е и недоверието при тях. 

Българска социалистическа партия и “Демократична България ” връщат част от изгубената поддръжка през ноември, когато техни гласоподаватели гласоподаваха за Политическа партия.  Българска социалистическа партия е в доста добра форма. Наблюдавайки изследванията ни през последните няколко месеца, те са със постоянен резултат и даже с лека наклонност нагоре. Демократична България също съумява да възвърне част от поддръжката си, добави Живков.

Любопитното при Възраждане и Костадин Костадинов е, че стоят малко настрана в акцията и това води до прочут спад в поддръжката им, изясни социологът. 

По думите му служебният кабинет остава в сянката на президента Румен Радев, той е мощната фигура и в изпълнителната власта. 

---------------------------------------------------

Проучването е извършено в интервала 27 август – 3 септември по методите на пряко-лично изявление и онлайн анкета. То е финансирано и осъществено взаимно от bTV и " Маркет Линкс ". Проведено е измежду 1067 лица над 18-годишна възраст.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР