Продължаваме Промяната и Демократична България бяха използвани да изперат Бойко

...
Продължаваме Промяната и Демократична България бяха използвани да изперат Бойко
Коментари Харесай

Слави: Вие от ПП и ДБ сте големи лавандули! Бяхте използвани, за да изперете Бойко Борисов

" Продължаваме Промяната " и " Демократична България " бяха употребявани " да изперат " Бойко Борисов и да отстранен главната опасност против него, счита водачът на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов.

" И каква стана тя?! Сега Сарафов е основен прокурор. И какво се промени? “, написа във Facebook Трифонов. „ Вие от " Продължаваме промяната " и " Демократична България сте огромни лавандули ". Бяхте употребявани, с цел да изперете Бойко Борисов и да премахнете главната опасност против него “, написа той на страницата си във Facebook.

" Вярно, в този момент имате власт, само че Бойко Борисов може да ви я вземе, когато си изиска. И в този момент той ще ви изнудва, ще ви заплашва и ще ви смъкна, когато самичък си реши. Тоест, той ви използва, както си пожела ", разяснява Трифонов.

И вие в неговите очи доказахте, че сте безспорни дилетанти, прибавя водачът на Има Такъв Народ. Той показва, че е щяло да му е доста занимателно, в случай че не беше тъжно, и пита кой е направил " услуга на мафията ". „ Вие, бе, да - вие! Трябва да работите нещо друго “, декларира Трифонов. " А Христо Иванов се оказа „ Снежанка в ръцете на „ Осемте джуджета “, написа водачът на Има Такъв Народ и прибавя: " Това, несъмнено, е филм за възрастни ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР