Продължаваме промяната - Демократична България знаеха, че отиваме при президента

...
Продължаваме промяната - Демократична България знаеха, че отиваме при президента
Коментари Харесай

Рая Назарян: ПП-ДБ знаеха, че ще дадем на президента папка с имена

" Продължаваме промяната - Демократична България " знаеха, че отиваме при президента с директория с имена. Ние дадохме поръчка, че ще отидем и ще върнем досието. Те бяха с нас и дадоха същото заричане. Това разкри в предаването " Тази заран " по бТВ Рая Назарян от ГЕРБ.
Христо Иванов се съгласи с всичко в съглашението. Атанас Атанасов бе в залата. А пред медиите споделих, че съглашението е утвърдено от Христо Иванов и подписано от Мария Габриел. След това показах, че няма подписи на другите водачи. Не съм казвала, че Иванов го е подписал. Иванов се съгласил с всичко. Постигнали сделка да няма период за промените в службите и правосъдната система, изясни Назарян.
Това са имената, които са коментирани 10 дни. Те са утвърдени. Имената към, които имаше спор бяха министрите на защитата, енергетиката и електронното ръководство. Те не желаеха Александър Йоловски. Там мотивът беше персонален, тъй като той е подал сигнал против Кирил Петков, сподели още тя.
Няма предпоставки за възобновяване на диалозите. От тях няма нито крачка. Къде да ги намерим? За какво? Да ги помолим техните министри да ръководят? Мандатът е в Мария Габриел, тя би трябвало да реши какво да прави. Оставихме я да намерения. Ако ме попита, бих и споделила да внесе в Народно събрание преднамерено заявление, с което да изтегли състава на Министерски съвет, уточни Назарян.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР