Продължаваме промяната-Демократична България са внесли предложение за извънредно заседание на

...
Продължаваме промяната-Демократична България са внесли предложение за извънредно заседание на
Коментари Харесай

ПП-ДБ иска извънредно заседание на парламента

" Продължаваме промяната-Демократична България " са внесли предложение за изключително съвещание на Народното събрание, на което да бъде прегледан отчетът на краткотрайната комисия за контракта сред " Булгаргаз " и " Боташ ". Това разгласи в коридорите на Народното събрание депутатът Радослав Рибарски.

Въпреки уверението, че ще влезе в пленарната зала през вчерашния ден, той не откри място тази седмица в програмата, изясни Рибарски. В същото време точки, за които нямало отчети, били включени в дневния ред.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков не включи точката за разискване. Павела Митова от " ИТН ", член на краткотрайната комисия, изясни, че са постъпили в допълнение секретни данни и по тази причина отлагането на отчета е вярно.

Има извънредно скандални обстоятелства и разкрития по този отчет, които ние няма да оставим в последните седмици на това Народно събрание да останат скрити за обществото, съобщи Рибарски. Според него има метод по какъв начин поради класифицираната информация отчетът да бъде разискван, без да се разкрива комерсиалната загадка. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР