Продължаваме промяната - Демократична България“ са готови да се явят

...
Продължаваме промяната - Демократична България“ са готови да се явят
Коментари Харесай

Христо Иванов каза за важно решение на ПП-ДБ

" Продължаваме промяната - Демократична България “ са подготвени да се явят на предварителни парламентарни избори, в случай че ГЕРБ отдръпват поддръжката си от държавното управление на Николай Денков, сподели съпредседателят на Демократична България Христо Иванов пред bTV.

Коментарът на Иванов пристигна, откакто по-рано през седмица водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че сега не се вижда като " част от сглобката “ на настоящето ръководство и че в сряда ще има вътрешно разискване в партията дали ГЕРБ ще продължат да поддържат кабинета " Денков “.

" Силно се надявам, че има проясняваш резултат върху хората. Трябва да си създадем извода, че единствено с всеобщо присъединяване може да счупим тази машина на лъжата “, разяснява той във връзка със абсурда с машините от първия тур.

" Тази измама, която заложи да няма машини, ѝ коства да няма 420 000 гласа. Това е един голям български град, чиито гласове са изхвърлени в коша “, добави Иванов.

По думите му изводът е, че би трябвало да се гласоподава. Според него ДАНС на Румен Радев направил тази операция на машините, с цел да стане машинацията с вота. Иванов акцентира, че единствено ПП-ДБ се борят за гласоподаване с машини. Той уточни, че Министерство на вътрешните работи бездейства по отношение на пазаруването на гласове.

По думите му държавното управление следвало огромните национални цели, поради които бил създадем компромиса с ГЕРБ.

" Значението на тези избори е доста огромно. То надвишава въпроса кой ще седи в общинския съвет. Тези избори ще дефинират посоката на страната “, уточни Иванов.

" От позиция от посоката, която задава – решаването на казуса със слабите институции, завършването на интеграцията на България в Европейски Съюз и повишението на сигурността, това държавно управление е вярното “, безапелационен бе съпредседателят на Демократична България.

" България от десетилетия трябваше да е в Шенген “, съобщи той.

" Това е мотив за безпокойствие и хубавото е, че виждаме, че без значение от това какъв брой високо са позиционирани лицата против, които осе насочат тези изказвания, има правоохранителни органи, които си правят работата “, сподели Иванов по отношение на появилата се информация, че Кирил Петков и Божидар Божанов притискали Александър Йоловски за милиони левове.

" Уверявам, че няма нищо такова и няма да се потвърди такова нещо “, добави Иванов.

" Алтернативата е на това, което имаме като ръководство, е друга сглобка, която мигновено се сглобява, когато става дума за това да се отстраняват машините “, уточни Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР