Продължаваме Промяната даде кратка пресконференция след проведен конгрес, на която

...
Продължаваме Промяната даде кратка пресконференция след проведен конгрес, на която
Коментари Харесай

ПП пое курс към местните избори и продължава усилията да състави кабинет

" Продължаваме Промяната " даде къса конференция след извършен конгрес, на която разгласи, че стартира подготовка за локалните избори през 2023 година и че номинираният за министър председател акад. Николай Денков може да продължи да договаря с всички партии без " Възраждане ". Дори и с тези, които до момента са отказали.

В пресконеференцията участваха съпредседателите на партията Кирил Петков и Асен Василев и акад. Денков.

Акад. Денков повтори това, което към този момент сподели, че вероятността за основаване на кабинет не е изключително огромна: Българска социалистическа партия имат своите политики, на Движение за права и свободи надали може да се разчита. За него по думите му е значимо има ли основа, към която да се гради държавно управление.

За локалните избори ПП ще опитат да обединят демократичните общности, в съгласуваност с " Демократична България ", в това число за София. Бихме се радвали да имаме по един общ претендент за демократичната общественост за всеки град, сподели Кирил Петков.

Вече са определени (на конгрес) регионални координатори, някъде общински, означи Асен Василев и добави, че партията стартира подготовка за локалния избор.

За всички е ясно за какво е значимо да имаме постоянно държавно управление - влизане в Шенген и еврозоната, сподели още Асен Василев.

Кои неточности не биха повторили - ще бъдем една концепция по-малко доверчиви и по-смели да се отървем от някои хора.

(Очаквайте подробности)
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР