Продължаваме да ви представяме най-любимите български звезди, които подкрепят кампанията

...
Продължаваме да ви представяме най-любимите български звезди, които подкрепят кампанията
Коментари Харесай

Защо българските звезди избират България? – 2

Продължаваме да ви представяме най-любимите български звезди, които поддържат акцията „ Твоите 25 аргументи да избереш България “ на PwC България. Едни от най-успелите българи споделят с нас мотивацията си да останат у нас, с цел да вдъхновят българските студенти също да преследват и сбъдват фантазиите си тук. А аргументите за това никак не са малко:

Гери Турийска избира България, защото…

съгласно нея това е „ едно от най-интересните места по света “, на което можете да стартирате своя бизнес след довеждане докрай на образованието си. Основният плюс съгласно младата писателка и музикантка е, че в България „ доста неща се случват за първи път “, какъвто е и нейният опит с сполучливия план „ Пощенска кутия за приказки “.

Асен Блатечки избира България, защото…

е уверен, че на никое място по света няма да има приятелите, които има тук. Той приканва младите българи да останат в страната, тъй като има вяра, че точно в България те могат доста по-лесно да реализират фантазиите си и да бъдат същински щастливи. „ Тази страна ще я има единствено в случай че вие останете… “, добавя известният български артист.

Радина Червенова избира България, защото…

„ модерните решения и смелите фантазии на младите българи дават смисъл и бъдеще “. Популярната ТВ водеща споделя, че има професионалния късмет да показва значими събития, които трансформират както България, по този начин и света. Новините, които същински я въодушевяват обаче, са свързани с триумфите на младите българи, с достиженията на нашите възпитаници и студенти.

***

Проектът „ Твоите 25 аргументи да избереш България “ се реализира от водещата консултантска компания PwC България и е в поддръжка на българските студенти. Повече от 1300 български младежи изпратиха своите есета на тематика „ Моите 25 аргументи да избера България “ и се включиха в състезанието.
Наградният фонд, обезпечен от 27 водещи български и интернационалните компании, включва едногодишна стипендия от 6000 лева, стаж в влиятелни компания и менторство за всеки от 25-те спечелили. Те бяха оповестени на публична гала на 1 март. Кампанията се реализира под патронажа на Президента на Република България Румен Радев и със съдействието на Министерство на образованието и науката.

Зад концепцията на плана застават и някои от най-популярните звезди у нас – певиците Михаела Филева и Преслава Пейчева, актьорите Симона Халачева, Дария Симеонова, Силвия Петкова, някогашният капитан на националния тим по волейбол Владо Николов, TВ водещите Ива Дойчинова, Ники Кънчев, Мира Добрева, Георги Любенов, Спас Кьосев, Надя Обретенова и други

Повече информация за самодейността, можете да намерите на формалния уеб страница, както и във Facebook и LinkedIn профилите на PwC България.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР