Продължаваме да следим внимателно воденото сред политически обществени кръгове обсъждане

...
Продължаваме да следим внимателно воденото сред политически обществени кръгове обсъждане
Коментари Харесай

Руският посланик посъветва Кирил Петков да посети ДНР и ЛНР


Продължаваме да следим деликатно воденото измежду политически публични кръгове разискване по отношение на възможни доставки на оръжия и екипировка от България на псевдогероите на Украйна. Разчитаме, че формалната София в цялостен размер прави оценка всички отрицателни последствия на такава стъпка за по-нататъшните руско-български връзки. Това пишат от Руското посолство в България в страницата си във " Facebook ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4735

" Обърнахме внимание на желанието на обособени представители на ръководещата в страната коалиция да посетят Киев за да се убедят персонално, че е належащо да доставят Украйна с летални оръжия. За да получат справедлива информация за протичащите в Украйна събития, бихме предложили на представителите на българската делегация да пообщуват също по този начин и с формалните лица на Донецката и Луганската Народни Републики – да научат тяхното виждане на обстановката, да чуят тяхната история за аргументите на спора и отношението на украинската власт към в миналото лично население. Убедена съм, че в случай че българската страна има такова предпочитание, няма да е мъчно да се провежда подобен контакт ", показва в изказването си съветският дипломат Елеонора Митрофанова. 

" Украинският режим, насърчаван от западните куратори, ускорява антируската агитация, като всеобщо тиражира в западните медии подправени вести за сякаш използване на принуждение от страна на съветските военни по отношение на мирното население ", считат от съветското посолство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР